Betegágy bérlés

Betegágybérlés

Kedvezményes bérleti díj: 

12 000 Ft/hónap

Kedvezményes bérlés esetén kaució fizetése szükséges, ami a kiválasztott ágy (és egyéb elvitt eszközök) ára. Például egy 139 ezer forintos betegágy és egy 20 ezer forintos matrac elvitelekor 159 ezer forint kauciót kellene fizetni. 

Előnyök:

1 Alacsony bérleti díj.

2. Bérlés vagy vásárlás? Ha nem tudja eldönteni, gondolkodjon rajta egy hónapot! Addig Önnél lehet az ágy, és ha a vásárlás mellett dönt, a bérleti díjat beszámítjuk az ágy árába.

3. Magát a bérleti díjat az ágy (és egyebek) visszaadásakor – tehát utólag – fizeti a bérlő, amikor a kaució bérleti díjjal csökkentett összegét visszakapja. Nem szükséges hónapról hónapra foglalkozni az átutalással.

4. Tört hónap esetén 600 Ft/nap fizetendő a hónap 20. napjáig.

Piaci bérleti díj: 18 000 Ft/hónap

 
 

A piaci bérleti díj is viszonylag alacsony. Piaci bérlés esetén viszont havonta köteles a bérlő a díjat átutalni vagy a helyszínen fizetni. Budapesti bérlőkhöz igény esetén elmegyünk a bérleti díjért.

Tört hónap esetén 720 Ft/nap fizetendő a hónap 25. napjáig, amikor a napidíjak összege már eléri a havidíj összegét (18 ezer forint).  

A minimális bérleti díj 1 hónap. Az egy hónap bérleti díjat akkor is ki kell fizetni, ha csak egy napig tart a bérlés.

Extrák esetén az árképzés a fentiektől eltérhet. Ilyen extra a szélesebb (105 cm) és az átlagnál nagyobb teherbíró képességű elektromos kórházi ágy.

Betegágybérlésnél figyelembe kell venni, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik az ingatlan, ahova vinni szeretnénk az ágyat. Mekkora az a legkisebb szélesség és hosszúság, amelyen keresztül be kell vinni az ágyat a szobába, és milyen kialakítása van az ingatlan bejáratának, befér-e egyben az ágy vagy sem? Ha nem fér be, akkor az összecsukható verziót érdemes választani. Emeletre is inkább összecsukható ágyat érdemes venni/bérelni, ha nincs teherlift. 

Munkatársaink segítenek kiválasztani az Önnek a megfelelő tulajdonságú ágyat!

Igény esetén tolószéket, rollátort, ágyasztalt, éjjeliszekrényt és egyéb gyógyászati eszközöket is tudunk bérlésre biztosítani.

 

Szétszedhető betegágyak:

Nem szétszedhető betegágyak:

Kérjük adja meg nevét, telefonszámát és munkaidőben visszahívjuk!

Amennyiben csak e-mail címét szeretné megadni, e-mail-en vesszük fel a kapcsolatot Önnel!

Kérjük, fogadja el az “ÉRDEKLŐDÖM” gombra való kattintással, hogy Ön az itt megadott saját e-mail címén kíván információkat fogadni tőlünk!

Kedves [field id="name"]!

share with the world

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin